img

Paylaş

img

Paylaş

img

Paylaş

Medyum Geylani Şikâyet ve Yorumları

Medyum Geylani hoca yorumları okuyun yeni bir yorum veya şikayet yazın. Medyum Geylani hoca şikayetleri ile medyum hakkında gerçek deneyim yaşamış kişilerin paylaşımlarına göz atın.

Medyum Geylani hoca yorumları ile vefk yaptırmanız daha güvenilir olacaktır. Medyum Geylani hoca şikayetleri ve hakkında yazılan yorumlar ile değerlendirmelerinizi kolayca yapabilirsiniz. Büyü, ritüel, dua, tılsım, kadem ve kutsal çalışmalar yaptırmak isteyenler için medyumlar arasında etkili hizmet sunduğunu belirtmektedir. Medyum Geylani de vefk, dualı, şifalı, aşk büyüsü, bağlama büyüsü, evlilik büyüsü için manevi tılsımlar düzenleyerek kişiye özel çalışmalar yapan hocalardan biridir.

Medyum Geylani Hoca Kim?

Büyü yaptırmak isteyenlerin işinde başarılı medyumlar ile iletişim kurması gerekir. Medyumluk ciddi anlamda eğitim ve çalışma disiplini isteyen bir meslektir. Uzaktan kolay gibi görünse de bu yolda ilerleyenlerin başarılı ve güvenilir olabilmeleri için gerekli çaba ve zamanı feda etmesi de gerekir.  Yanlış medyum seçimi birçok sorunlar ortaya çıkarır.

Medyum Geylani hakkında yapılan olumlu ya da olumsuz yorumlarda tarafsız olduğunu söyler. Büyü yaparken çeşitli yöntemler kullandığını, bu yöntemler doğrultusunda insanların hayatlarını değiştirdiğini dile getirir. Büyü yapmak için tecrübenin önemli olduğunu, kendi tecrübeleri ile en imkânsız aşıkların bile birbirine kavuşabileceğini savunur. Onun için imkansız olan durumlar kısa sürede gerçekleşebilir. Üstün güçleri ile herkesi enerji yöntemi yardımıyla etki altına alabildiğini dile getiren hoca büyüler konusunda oldukça iddialı olduğunu söyler. Hem nezaketi ile hem de insanlara karşı olan başarısı ile övünür. Büyü yaptırmak için doğru adresin kendisi olduğunu, hayatında mutluluk arayanların her daim başvurması gerektiğini dile getirir. 

Medyum Geylani Dolandırıcı Mı?

Medyum seçiminde yanlış kişiye başvurulması dolandırıcılar ile uğraşmak zorunda kalınmasına sebep olabilir. Hem maddi hem de manevi olarak kayıp yaşamak istemeyenler detaylıca araştırma yapmalıdır. Dolandırıcı olmayan medyum bulmak oldukça zordur. Çok sayıda insanın büyü yapması hangisinin gerçekçi olup olmadığına karar verme konusunda zorluk yaratabilir. Fakat mantıklı bir çalışma sonucunda gerçek medyumun hangisi olduğuna karar vermek çok kolaydır.

Büyü yaptırmak için başvuranlar istenen miktar konusunda da dikkatli olmalıdır. Aşırı yüksek miktarlar talep edildiğinde bu tekliflerin reddedilmesi maddi olarak kayıplar yaşanabilir. Medyum Geylani hoca kendisi için medyum yorumları ile analiz değerlendirmesi yaparak kişiye özel çalışmalarda bulunduğunu söyler. İnsanlardan aldığı paranın hakkını verdiğini, yaptığı çalışmalarda yüksek başarı oranına sahip olduğunu ve bu işi sadece para için yapmadığını dile getirir. Kendine büyü için giden müşterilerini her daim mutlu ettiğini hem yurt içinden hem de yurt dışından gelen misafirlerin uygun fiyatlar ile dileklerine kavuşturduğunu savunur.  Zamanla tecrübesi ile insanların kendine olan güvenini kazandığını ve bu konuda şüphesinin olmadığını da vurgular.

Medyum Geylani Yorumlar Neler?

Medyumlar için yapılan yorumlar o kişiye gidecek diğer müşteriler için yol gösterici olur. Medyum Geylani hakkında yapılan yorumlar internet üzerinden online şekilde yayınlanır. Bu yorumlar ile insanlar bir görüş edinip ona göre tercihte bulunabilir. Medyum Geylani hem olumlu hem de olumsuz tüm eleştirileri kabul ettiğini söyler. Kendine yapılan tüm yorumları değerlendirdiğini, varsa eksikliklerini gözden geçirip büyülerinde daha detaylı işlemler yapmaya başladığını belirtir.

Medyum Geylani hakkında yorumlar yapıldığı zaman kendisinin taraf tutmadığını, çalışmalarının değerlendirilmesi açısından bu yorumların faydalı olduğunu dile getirir.  İnsanlar internet üzerinde yer alan yorumlar sayesinde maddi ya da manevi kayıplara da uğramış olur. Ayrıca yaptıracağı büyü konusunda bir fikri olmayanlar da yorumlar üzerinden büyüler hakkında detaylı bilgiler de elde edebilir. Medyum Geylani insanların hayatlarını değiştirdiği zaman bunu yorumlara yansıdığını görünce mutlu olduğunu dile getirip bu yorumları özenle okuduğuna da vurgu yapar. Yorumlarda kendi başarılarının somut yansımasını görmenin hiçbir şeye değişebilir olmadığını savunur.  Hayatındaki herkese eşit davrandığını ve bu sebepten dolayı da işini en iyi şekilde yapmaya çalıştığını vurgular.  Müşteriler yorumlar doğrultusunda kendi tercihlerini yaparak gitme konusunda bireysel olarak karara verebilir.

Medyum Geylani Sahtekâr Mı?

İşinde başarılı olmayıp fakat başarılı gibi bir gösterim sergileyen medyumlar piyasada sahtekar olarak adlandırılır. Çok fazla medyumun olması güvenilir medyum bulma konusunda kafaları karıştırıyor. Boşa giden para ile birlikte aynı zamanda zaman da boşa gider. İnsanlar yaptırdıkları büyülerin karşılığını alamadıkları takdirde psikolojik olarak büyük yıkıma uğrar. Sahtekâr medyumlar her zaman çok başarılı olduklarını savunur fakat yaptığı işlerde herhangi bir başarı elde edemez.

Doğru ve güvenilir medyumlar her daim insanların yanında olur. Medyum Geylani güvenilir mi sorusuna yaptığı çalışmalarını örnek gösterdiğini söyler. Kendine gelen insanların hiçbir zaman hata yapmaması için uğraştığını, her sıkıntılarında onlara yardım ettiğini dile getirir. Aynı zamanda büyülerde istediği bilgileri de başkası ile paylaşmadığını, tüm bilgilerin büyüden sonra yok edildiğini de açıklar. Her konuda insanların güvenini kazanmak için çalıştığını, büyü yapmanın hem manevi hem de maddi olarak dürüstlük çerçevesinde olması gerektiğini savunur. Medyumları iyice araştırıp detaylı bilgiler bulduktan sonra randevu almaya karar vermek müşterilerin tercihidir. Medyum Geylani kendini seçenlerin asla pişman olmayacağını belirtir.

Medyum Geylani Şikâyet Var Mı?

Medyumlar hakkında yapılan şikayetler online olarak herkesin görebileceği platformlarda yayınlanır. Böylece kötü deneyim yaşayan müşteriler istedikleri şikayetleri özgür bir şekilde paylaşabilir. Fikirlerini rahat bir şekilde dile getirdikleri zaman objektif olarak her medyumun nasıl biri olduğu konusunda da bilgiler ortaya çıkar.

Medyum Geylani yorumları tek tek okuduğunu ve her yorumu dikkate aldığını söyler. Kendisi hakkında ya da yaptığı büyüler için yapılan şikayetler karşısında düzeltme yoluna gittiğini dile getirir. Yapılan şikayetler incelendikten sonra büyülerde varsa hataların yeniden düzeltildiğini ya da yeniden yapıldığını belirtir.

Medyum Geylani Büyü Yaptıranlar

İnsanlar çeşitli alanlarda büyü yaptırmaya ihtiyaç duyar. Özellikle aşk ve bağlama konusunda istenen büyülerin sayısı oldukça fazladır. Platonik olarak âşık olanlar ve sevgilerinin karşılıklı olmasını isteyenler büyüye başvurur. Yapılan çalışmalar ile evlilik hayali olanların hayali de gerçekleşir. Büyü türlerinin farklı konularda olması kullanılan malzemelerin de farklı olmasına neden olur. Medyumlar kendilerinden talep edilen büyüler ya da anlatılan konular ile ilgili yaptıkları büyüler için farklı malzemeler ister. Çok çeşit olsa da temel olarak istenen malzemeler arasında resim, tırnak, vb. gibi kişiye özel olan eşyalar yer alır. Bu malzemeler ile uzakta olan sevgililer ya da kocalar için de büyü yaptırmak mümkündür.

Medyum Geylani işlem yaptıranlar için özenle büyü hazırladığını söyler. Kendine gelen büyü taleplerinde tılsımlı sözler ve dualar ile büyülerin daha da güçlü olacağına inandığını dile getirir. Ayrıca her alanda büyü yapıp herkese kalıcı bir şekilde etkiler verdiğini iddia eder. Büyü yaptırmak isteyenler için doğru tercih olduğunu belirtir. Evlenmek, kısmetini açmak ve sevdiğine kavuşmak için gelenlerin hayatları boyunca her zaman mutlu olacağını da vurgular. Ayrıca kadınların ve erkeklerin her yaştan büyü yaptırmak için gelip mucizeler ile karşılaştığını da belirtir.

Medyum Geylani Vefk Yaptıranlar

Vefk özellikle aşk için yapılan yöntemlerden birisidir. Bazı medyumlar dua ile bazı medyumlar ise tılsımlı sözler ile yapar. Vefk yaptırmak için genelde endişelenmeler olur. Sonucunda olumsuz etkilerin yaşanmasından korkulsa da iyi bir medyum ile yapılan vefkler sonucunda insanların hayatları değişebilir.

Vefk işlemlerinde Arapça harfler yer alır. Bu harfler ile çeşitli tılsımlı sözler yazılır. Bazı zamanlarda üç harfli varlıklardan da destek alınır. Bu sebeple medyumlar evde yapılmasını tavsiye etmez. Evde yapıldığı zaman kullanılan varlıkların rahatsız etmesi sorunu yaşanırsa büyü yapanlar uzun bir süre bu etkiden kurtulamayabilir. Vefke başvuranlar tüm işlerini yoluna koymak için çalışmalar yaptırabilir.  Medyum Gaylani şikâyet durumlarını da değerlendirerek vefk işlemlerinde kısa sürede etkili olan yöntemler kullandığını savunur.

Medyum Geylani Hoca İletişim Adresi ve İnternet Web Sitesi

Medyum Geylani iletişim için web sitesi olan kendi resmi adresine girilmelidir. Medyum Geylani kendi ve yaptığı çalışmalar ile ilgili yeterli bilginin sitede yer aldığını söyler. Kendine ulaşmak isteyenlerin e-posta adresinden mail gönderebileceklerini veya Medyum Geylani hoca telefon numarasından WhatsApptan 7/24 iletişim kurabileceklerini dile getirir.

Aynı zamanda günün her saatinde gerekli desteklerini de yaptığını belirtir. Büyüler hakkında detaylı bilgilere ulaşmak, durum değerlendirmesi yapmak ve etkili sonuçlar elde etmek isteyenlerin hocadan randevu alarak büyü yaptırmaya gelmelerini söyler.

Medyum Geylani Hocaya Büyü ve Vefk Yaptıranlar

Medyumluk mesleğinin içerisinde sadece büyü çalışmaları bulunmaz. Birçok alanda aktif şekilde çalışmalar ve başarılar gösterirler. Örneğin, medyumlara nazar için gidilebilir. Enerji düşüklüğü olduğu zaman nazardan şüphelenilmesi oluşacak önemli sorunların da önüne geçer. Nazar büyülerinin bozulması için kişilerin birebir gelmesi seçeneği olduğu gibi dileyenler medyumlarından uzaktan da hizmet alabilir.

Medyum Geylani nazarı yok ettiğini ve nazarın etkisi altında kalanların yeniden eski enerjilerine kısa süre içerisinde kavuşabileceklerini iddia eder.  Nazar dışında aşk ve bağlılık büyülerini de yaptığını belirtir. Kendisine aşık olmak ya da imkânsız kişiye aşık olunması durumunda karşılık görmek için gelindiğini söyler. Böyle durumlarda etkili resim büyüleri yaptığını belirtir. Resim büyülerinde mesafenin önemli olmadığını aksine uzakta olan kişilere de saatler içinde büyülerin etki edeceğini savunur.

Yaptığı diğer çalışmalardan birinin de ritüel olduğunu vurgular. Özellikle aşk ve bağlılık ritüellerinden olumlu sonuçlar elde ettiğini, kocaları terk eden kadınlara yeniden kocalarını kavuşturduğunu, evlenmek istemeyen herkesi evliliğe ikna ettiğini da dile getirir.  Bunların dışında medyumların yaptığı çalışmalar arasında yıldızname de yer alır. Yıldızname burçların ve gezegenlerin incelenmesi ile yapılan çalışmaya denir. İnsanlar yaşayabilecekleri şeyleri ya da evlenmek istediklerinde karşılarındaki insanın doğru biri olup olmadığını görmek için yıldızname baktırabilir.

Burçlar çok karmaşık olarak görülse de bu işte başarılı olan medyumlar ile basit şekilde açıklanabilir. Medyum Geylani aylık ya da yıllık yıldızname bakımı yaparak kişilerin enerji seviyelerini yükselttiğini söyler. İnsanların hayatlarına dokunurken mucizevi etkiler yarattığını ve bu etkilerin de uzun süre kalıcı olarak devam ettiğini savunur.  

Hoca büyü yapabildiği gibi büyü bozabildiğini de iddia eder. Bazen evlerde bulunamayan ya da insanların kendi üzerlerinde fark edemedikleri büyüler olur. Bu büyülerin etkileri kişilerde olumsuz sonuçlar doğurabilir. Sürekli yataktan çıkmama isteği, halsizlik, keyifsizlik, yemek yeme sorunu, yapılan işlerin yetişmemesi, vb. gibi durumlar büyü altında kalan kişilerin yaşayabileceği sorunlar arasındadır.

Medyum Geylani Hoca Hakkında Şikayetler

Medyum Geylani hoca deneyimli bir medyum olduğunu iddia etmektedir. Yaptığı kadem ve kutsal çalışmalar sayesinde insanların hayatına şifa olduğunu bildirmektedir. Sizlerde Medyum Geylani hoca yorumları ile hoca efendi hakkında değerlendirmeler yapabilir veya yeni bir yorum yazabilirsiniz.

Medyum Geylani Hocaya Aşk Büyüsü ve Bağlama Büyüsü Yaptıranlar

Medyum Geylani iletişim kuranların üzerinde büyü olup olmadığını duru görü su bakımı yaparak ilk bakışta anladığını, bu sayede de olaya hemen müdahale edebildiğini dile getirir. Medyum Geylani aşk büyüsü, Gideni Geri getirme büyüsü, Ayrılan eşleri birleştirme büyüsü, dualı vefkli çalışmalar, boylama, büyü bozma, korunma duası gibi bir çok alanda kişiye özel vefkler, tılsımlar hazırladığını Web sitesinde duyurmuştur.

Medyum Geylani hocanın uzmanlık alanları;

  • Evlilik Büyüsü
  • Bağlama Büyüsü
  • Kısmet Açma Duası
  • Gideni Geri Getirme büyüsü
  • Ayrılan Eşleri Birleştirme
  • 3 Günde Gideni Geri Getirme
  • 72 Saatte Etkili Aşk Büyüsü
  • Papaz Büyüsü
  • Büyü Bozma
  • Kazalardan Belalardan Korunma Boylaması
  • Nazardan Kem Gözlerden Korunma Duası
  • Kurşun Dökme
  • Su Bakımı
  • Yıldızname Bakımı
  • Ebced ve Cifir ilmi
  • Ledünni İlimleri
  • Vefk ilimleri

Yaptığı çalışmalardan bir diğeri tarot açılımı olduğunu vurgular. Tarotun insanların yaşamlarına yön verdiğini, özellikle aşk hayatını merak edenler için hem kendilerine hem de sevgililerine tarot baktığını belirtir. Tarot ile dileyenler kariyer ve aşk hayatlarını da yönetebilir. Açılımlar istenilen her vakitte yapılabilir. Ayrıca tarot ile burçlarında ilişkisini savunan medyum Geylani Hoca astroloji ve burçlar alanında ulvi manevi alemden aldığı esrarengiz hislerin kendine yardımcı olduğunu ifade eder. Müşterilerinin hayatlarına yön verdiğini, onların doğru zamanda doğru işler yapmasını istediğini de vurgulamaktan hiçbir koşulda kaçınmamaktadır.

0 0 oy
Değerlendirme
Abone ol
Bildir
guest
6 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
sevim29
sevim29
29 Ekim 2020 18:45

hocam ben sevim 3. şahıs engelleme blokaj ritüeli yapmıştınız hatırladınızmı işlem tutarsa yorum yap tutmazsada yap demiştiniz. inanın bu yorumu canı gönülden yazıyorum 3. şahıs engeli oldu ayrıldılar sevdiğim insanla çok güzel bir muhabbet başladı aramızda resimlerden yaptığınız işlemler 24 saatte etkisini gösterdi bu kadarını beklemiyordum yemin olsun süpersiniz.

aslıerdemli
aslıerdemli
18 Kasım 2020 19:42

hocam sizden Allah bin kere razı olsun sayenizde whatssaptan engellimi kaldırmış sizi aradım ama meşguldünüz gerçekten yaptığınız engelleri kaldırma ritüeli sayesinde instagram ve whatssap engelimi kaldırdı şimdi yazışıyoruz biraz soğuk gibi ama ilk yazan o oldu ne yapmam gerek acil bana dönün lütfen ben izmiden aslı erdemli haber bekliyorum sürekli irtibatta kalalım demiştiniz.

pelinizmr
pelinizmr
22 Kasım 2020 12:38

medyum geylani hocam sizi metheden arkadaşımdan almıştım numaranızı sizi tanıdığım için çok mutluyum arkadaşlar geylani hoca sayesinde yuvam kurtuldu eşimle aramdaki evlilik yıldızımı bağladı ve nazara kem göze karşı koruma hamaylı yaptı gerçekten 2-3 günde etkisini gördüm eşimin bana davranışları birden değişti kesinlikle geylani hoca en iyi medyum hocadır arayın konuşun karar verirsiniz zaten.

Serpil34
Serpil34
23 Kasım 2020 16:17

Medyum Geylani hoca 3 aydır aramayan sevdiğimi 3 günde arattı engellemişti her yerden pişman edip sana bağlarım dedi ve dediğini yaptı. Gerçek medyum hoca arayanlar kesinlikle medyum Geylani hocayla tanışsın konuşsun sonra işlem yaptırıp yaptırmamaya karar versin diyorum.
Medyum Geylani hocanın Telefon numarası: 05523974910

Mehmet Şirin Ankara
Mehmet Şirin Ankara
3 Ocak 2021 16:12

Çok değerli hocam sizleri bu portalda görmek çok mutlu etti beni. İyi ki sizin gibi değerli hocalarımızı burada paylaşmışlar. Başımdan geçen ufak bir olayı kısaca yazmak isterim bende. Geylani hocam dan aileme yapılan bir büyü üzerine destek aldım. O olmasaydı yuvam yıkılmak üzereydi ve onun sayesinde kurtuldum çok şükür. Başa gelecek en büyük dert bu olsa gerek evlatlarından ayrılmak çok acı gelirdi. Hocamı tanıyana kadar bir çok medyuma bende para kaptırdım bunları da yazıcam ki kimse inanmasın o şarlatanlara medyum hocalara toplam da 8 bin lira verdim internette kendine medyum diyen şahıslara zehir zıkkım olsun. Geylani hocam onların yapamadığı işi 7 günde yaptı Rabbim razı gelsin kendilerinden

serpil
serpil
9 Eylül 2021 18:18

merhabalar ben ardahandan serpil bende medyum Geylani hocaya hocaya giden sevgiliyi geri döndürme aşık etme ve bağlama işlemi yaptırdım yaptırdığım işlemler oldukça etkili bir şekilde erkek arkadaşımın bana geri dönmesini, tekrar aşık olmasını ve bağlanmasını sağladı ve mutlu olmamızı sağladı şükürler olsun. Erkek arkadaşıma evlilik için yaptığım yoğun baskılar neticesinde benden bıktı ve artık yapamadığını ayrılmak istediğini söyledi bende geri adım atmadım tamam ayrıldık ama 3 hafta sonra aklım başıma geldi çok özledim onu aradım önce açmadı sonra geri döndü görüşmek istedim bittiğini hayatında beni istemediğini söyledi dünya başıma yıkıldı tek kelime bile konuşmak istemediğini söylüyordu telefon numarasını değiştireceğini onu aramamamı söyleyip bağırıp durdu bende ağlama krizlerine girdim umudum çok kırılmıştı 1 hafta sonra kendime geldim ve interneten araştırmaya başladım başıma bela olur diye ismini burdan vermek istemediğim ahlaksız terbiyesiz medyumlra denk geldim para yolladım parayı aldıktan sonra ilgilenmeyi kesti ve beni engellediler telefondan sonra Allah yüzüme güldü de medyum Geylani hocama ulaştım araştırdım yorumlarına baktım ve Geylani hoca ile tanıştım bir kaç seferde dolandırıldığım için bu sefer temkinli yaklaştım oda olgunlukla karşıladı zaten sesinden güven aldım sonra çalışmaya başladık başladığım ilk günlerden itibaren faydasını gördüm bi baktım instagram engelini açmış sonra whats up tan engeli açtı sürekli çevrimiçi oluyordu bana baktığna emindim yazıp siliyordu bişeyler çalışmanın 20.gününde benimle iletişime geçti canım sevgilim görüşmek istediğini söyledi ben ama tabiki ağırdan alıyorum sevgilimi resmen yalvarttım kapımda köpek oldu nasıl böyle bi hata yaptığını nasıl benden koptuğunu söyleyip durdu affettim bende barıştık şimdi çok mutluyuz ve bu iş evliliğe gidiyor aileler tanıştı çok güzel yemek yedik istediler beni sözlendik böyle şeylere hiç inanmayan biri olarak resmen bir mucize gördüm allah bin kere razı olsun medyum Geylani hocamdan gerçekten hayırlı bi işe vesile oldunuz minnettarım bi referans olmak için hikayemi yazdım gidip dolandırıcılara para kaptırmayın medyum Geylani hocan in iletişim numarasını veriyim sizlere Medyum Geylani hocanın Telefon numarası: 05523974910

6
0
Düşüncelerini paylaş yorum yap..x